Mijn naam is Ilse Boellaard-Lindhout. Met veel passie en plezier werk ik als trauma- en relatietherapeut. Ik ben een betrokken en deskundige therapeut, met oprechte interesse in mijn cliënten.

Na mijn opleiding maatschappelijk werk, specialisatie GGZ, heb ik de post-HBO en postmaster opleiding Cognitieve Gedragstherapie gevolgd. Vervolgens ben ik opgeleid tot relatietherapeut en traumatherapeut. Ik heb studies gevolgd bij onder andere Bessel van der Kolk, Janina Fisher, Pat Ogden, Lindsay Gibson en Deb Dana.
Ik ben gecertificeerd traumatherapeut en ACEIP specialist en breed opgeleid in verschillende traumatherapie-methodieken, zoals schematherapie, TIST, sensorymotor psychotherapie, EF(I)T, mindfulness en polyvagaaltherapie.
Sinds 2010 werk ik in mijn eigen therapiepraktijk waarin ik therapie en begeleiding geef bij negatief zelfbeeld, angst- en paniekklachten en ontwikkelingstrauma. Ook begeleid ik koppels wanneer zij vastlopen in negatieve patronen. Ik heb als POH-GGZ in verschillende huisartsenpraktijken gewerkt, maar werk sinds 2023 volledig in mijn eigen praktijk.

Ik ben lid van beroepsvereniging BPSW, lidnummer 630972.
Verder ben ik ingeschreven bij de KvK, 30278316